ឈ្មោះ | តម្រូវការសម្រាប់ការត្រួតពិនិត្យប្រភេទទំនិញ ដែលត្រូវពិនិត្យលើអនាម័យរុក្ខជាតិ |
ការពិពណ៌នា | ការត្រួតពិនិត្យអនាម័យរុក្ខជាតិ នឹងត្រូវបានធ្វើឡើងនៅប៉ុស្តិ៍ព្រំដែនសម្រាប់ចុះបញ្ជីប្រភេទទំនិញដើម្បីការគ្រប់គ្រងដាច់ដោយឡែក។ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីការពារជីវិត ឬសុខភាពមនុស្សសត្វ និងបរិស្ថាន |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 18/05/2009 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | |
លេខកូដបច្ចេកទេស | A84 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:54 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:54 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | អធិការកិច្ច |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសលេខ: ១៧៨ ស្ដីពីនីតិវិធីនៃការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ និង ផលិតផលមានដើមកំណើតពីសត្វ |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10214 | សាច់សត្វសេះ លា ឬសេះទេស លាទេស ស្រស់ ក្លាស្សេ ឬកក |
10215 | - ប្រភេទសត្វ គោ ក្របី ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10216 | - - អណ្ដាត |
10217 | - - ថ្លើម |
10218 | - - ផ្សេងទៀត |
10219 | - ប្រភេទសត្វជ្រូក ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10220 | - - ថ្លើម |
10221 | - - ផ្សេងទៀត |
10222 | - ផ្សេងទៀត ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10223 | - ផ្សេងទៀត កក |