ឈ្មោះ តម្រូវការសម្រាប់ការត្រួតពិនិត្យប្រភេទទំនិញ​ ដែលត្រូវពិនិត្យលើអនាម័យរុក្ខជាតិ
ការពិពណ៌នា ការត្រួតពិនិត្យអនាម័យរុក្ខជាតិ នឹងត្រូវបានធ្វើឡើងនៅប៉ុស្តិ៍ព្រំដែនសម្រាប់ចុះបញ្ជីប្រភេទទំនិញដើម្បីការគ្រប់គ្រងដាច់ដោយឡែក។
មតិយោបល់ ដើម្បីការពារជីវិត ឬសុខភាពមនុស្សសត្វ និងបរិស្ថាន
Validity From 18/05/2009
Validity To 31/12/9999
Reference
Technical Code A84
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:16:54
Updated Date 2023-03-08 06:16:54
Status publish
Measure Type អធិការកិច្ច
Legal/Regulation ប្រកាសលេខ: ១៧៨ ស្ដីពីនីតិវិធីនៃការត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ និង ផលិតផលមានដើមកំណើតពីសត្វ
Un Code 2180-Export Prohibition
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
10224 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬក្លាស្សេ
10225 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល កក
10226 ​​​- ​​​- សាច់​​កាប់ និង​សំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ
10227 ​​​- ​​​- ​​​- ស្លាប
10228 ​​​- ​​​- ​​​- ភ្លៅ
10229 ​​​- ​​​- ​​​- ថ្លើម
10230 ​​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត៖ ​​​​- ​​​- ​​​- ​​​- សាច់​ដែល​ត្រូវ​បាន​យក​ឆ្អឹង​ចេញ ឬ​ ជា​បំណែក
10231 ​​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត៖ ​​​- ​​​- ​​​- ​​​- ផ្សេងទៀត
10232 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ
10233 ​​​- ​​​- សាច់ទាំងមូល កក
Next Entries
Old Entries