ឈ្មោះ តម្រូវការត្រួតពិនិត្យចំណីអាហារពីផលិតផលកសិកម្ម
ការពិពណ៌នា សកម្មភាពដែលទាក់ទងទៅនឹងការផលិត ការកែច្នៃបឋម ការនាំចូលនាំចេញ ការរក្សាទុក ឬ កំពុងធ្វើចរាចរត្រូវស្ថិតនៅក្រោមការត្រួតពិនិត្យដើម្បីផ្ទៀងផ្ទាត់ទៅនឹងកំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដើម្បីរកឱ្យឃើញនូវចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មណាដែលមាន ឬ គ្នានគុណភាព សុវត្ថិភាព។ កំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដែលធ្វើឱ្យចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មគ្នានសុវត្ថិភាពត្រូវបានកំណត់ក្នុងឧបសម្ព័ន្ធនៃប្រកាសនេះ ដោយអនុលោមតាមបទដ្ឋានអាស៊ាន និងតាមបទដ្ឋាននៃគណៈកម្មការម្ហូបអាហាររបស់អង្គការស្បៀងអាហារនិងកសិកម្មសហប្រជាជាតិ និងអង្គការសុខភាពពិភពលោក (Codex Alimentarius Commission-CAC)។
មតិយោបល់ ដើម្បីសុវត្ថិភាពមនុស្ស និងសត្វ
Validity From 07/08/2007
Validity To 31/12/9999
Reference ប្រការ 17
Technical Code P61
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:18:24
Updated Date 2023-03-08 06:18:24
Status publish
Measure Type អធិការកិច្ច
Legal/Regulation ប្រកាសលេខ 334 ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យសុវត្ថិភាពចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្ម
Un Code 2300-Inspection requirement
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11364 - -ខ្យងសោក ក្រៅពីខ្យងសមុទ្រ
11365 - - ផ្សេងទៀត
11366 - -ឈ្លើងសមុទ្រ
11367 - -ប្រម៉ាសមុទ្រ
11368 - -ពពុះទឹក
11369 - - ផ្សេងទៀត
11370 - - ស្ករបែតឺរ៉ាវ
11371 - -ស្ករអំពៅដែលមានចែងក្នុងកំណត់ពន្យល់ទីតាំងរង២ ក្នុងជំពូកនេះ
11372 - -ស្ករអំពៅផ្សេងទៀត
11373 - - មានបន្ថែមជាតិប្រហើរ ឬពណ៌
Next Entries
Old Entries