ឈ្មោះ | តម្លៃសេវាសម្រាប់ការផ្តល់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើម |
ការពិពណ៌នា | តម្លៃសេវាសម្រាប់ការផ្តល់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើមសម្រាប់ផលិតផលផ្សេងៗ |
មតិយោបល់ | ការប្រមូលថ្លៃចំណាយសម្រាប់ការចេញវិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើម |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 28/12/2012 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | ឧបសម្ព័ន្ធ II.1 |
លេខកូដបច្ចេកទេស | O |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:11 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:11 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | Rule of Origin |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសលេខ៩៨៥ស្តីពីការផ្តល់សេវាសាធារណៈរបស់ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
លេខកូដ UN | 2150-RULES OF ORIGIN* |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
ឈ្មោះនីតិវិធី | ការពិពណ៌នា | ប្រភេទ | ចូលមើលនីតិវិធីជាមួយនឹងឯកសារលម្អិតពាក់ព័ន្ធ |
---|---|---|---|
ពាក្យសុំសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្រនៃប្រភពដើម | នីតិវិធីសម្រាប់សុំគ្រប់សំណុំបែបបទនៃ វិញ្ញាបនបត្រ នៃប្រភពដើម | មើល |
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10213 | - សាច់ពពែ |
10214 | សាច់សត្វសេះ លា ឬសេះទេស លាទេស ស្រស់ ក្លាស្សេ ឬកក |
10215 | - ប្រភេទសត្វ គោ ក្របី ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10216 | - - អណ្ដាត |
10217 | - - ថ្លើម |
10218 | - - ផ្សេងទៀត |
10219 | - ប្រភេទសត្វជ្រូក ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10220 | - - ថ្លើម |
10221 | - - ផ្សេងទៀត |
10222 | - ផ្សេងទៀត ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |