ឈ្មោះ | តម្លៃសេវាសម្រាប់ការផ្តល់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើម |
ការពិពណ៌នា | តម្លៃសេវាសម្រាប់ការផ្តល់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើមសម្រាប់ផលិតផលផ្សេងៗ |
មតិយោបល់ | ការប្រមូលថ្លៃចំណាយសម្រាប់ការចេញវិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើម |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 28/12/2012 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | ឧបសម្ព័ន្ធ II.1 |
លេខកូដបច្ចេកទេស | O |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:11 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:11 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | Rule of Origin |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសលេខ៩៨៥ស្តីពីការផ្តល់សេវាសាធារណៈរបស់ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
លេខកូដ UN | 2150-RULES OF ORIGIN* |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
ឈ្មោះនីតិវិធី | ការពិពណ៌នា | ប្រភេទ | ចូលមើលនីតិវិធីជាមួយនឹងឯកសារលម្អិតពាក់ព័ន្ធ |
---|---|---|---|
ពាក្យសុំសម្រាប់វិញ្ញាបនបត្រនៃប្រភពដើម | នីតិវិធីសម្រាប់សុំគ្រប់សំណុំបែបបទនៃ វិញ្ញាបនបត្រ នៃប្រភពដើម | មើល |
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10223 | - ផ្សេងទៀត កក |
10224 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬក្លាស្សេ |
10225 | - - សាច់ទាំងមូល កក |
10226 | - - សាច់កាប់ និងសំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10227 | - - - ស្លាប |
10228 | - - - ភ្លៅ |
10229 | - - - ថ្លើម |
10230 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - សាច់ដែលត្រូវបានយកឆ្អឹងចេញ ឬ ជាបំណែក |
10231 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - ផ្សេងទៀត |
10232 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ |