ឈ្មោះ | តម្លៃសេវាសម្រាប់ការផ្តល់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើម |
ការពិពណ៌នា | តម្លៃសេវាសម្រាប់ការផ្តល់វិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើមសម្រាប់ផលិតផលផ្សេងៗ |
មតិយោបល់ | ការប្រមូលថ្លៃចំណាយសម្រាប់ការចេញវិញ្ញាបនបត្របញ្ជាក់ប្រភពដើម |
Validity From | 28/12/2012 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | ឧបសម្ព័ន្ធ II.1 |
Technical Code | O |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
Created Date | 2023-03-08 06:17:11 |
Updated Date | 2023-03-08 06:17:11 |
Status | publish |
Measure Type | Rule of Origin |
Legal/Regulation | ប្រកាសលេខ៩៨៥ស្តីពីការផ្តល់សេវាសាធារណៈរបស់ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម |
Un Code | 2150-RULES OF ORIGIN* |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
Procedure Name | ការពិពណ៌នា | Category | View Procedure Detail with Relevant Forms |
---|---|---|---|
Application for Certificate of Origin | Procedure for application of all forms of Certificate of Origin | View |
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
10223 | - ផ្សេងទៀត កក |
10224 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬក្លាស្សេ |
10225 | - - សាច់ទាំងមូល កក |
10226 | - - សាច់កាប់ និងសំណល់សាច់ ស្រស់ ឬក្លាស្សេ |
10227 | - - - ស្លាប |
10228 | - - - ភ្លៅ |
10229 | - - - ថ្លើម |
10230 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - សាច់ដែលត្រូវបានយកឆ្អឹងចេញ ឬ ជាបំណែក |
10231 | - - - ផ្សេងទៀត៖ - - - - ផ្សេងទៀត |
10232 | - - សាច់ទាំងមូល ស្រស់ឬ ក្លាស្សេ |