| ឈ្មោះ | តម្រូវការត្រួតពិនិត្យចំណីអាហារពីផលិតផលកសិកម្ម |
| ការពិពណ៌នា | សកម្មភាពដែលទាក់ទងទៅនឹងការផលិត ការកែច្នៃបឋម ការនាំចូលនាំចេញ ការរក្សាទុក ឬ កំពុងធ្វើចរាចរត្រូវស្ថិតនៅក្រោមការត្រួតពិនិត្យដើម្បីផ្ទៀងផ្ទាត់ទៅនឹងកំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដើម្បីរកឱ្យឃើញនូវចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មណាដែលមាន ឬ គ្នានគុណភាព សុវត្ថិភាព។ កំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដែលធ្វើឱ្យចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មគ្នានសុវត្ថិភាពត្រូវបានកំណត់ក្នុងឧបសម្ព័ន្ធនៃប្រកាសនេះ ដោយអនុលោមតាមបទដ្ឋានអាស៊ាន និងតាមបទដ្ឋាននៃគណៈកម្មការម្ហូបអាហាររបស់អង្គការស្បៀងអាហារនិងកសិកម្មសហប្រជាជាតិ និងអង្គការសុខភាពពិភពលោក (Codex Alimentarius Commission-CAC)។ |
| មតិយោបល់ | ដើម្បីសុវត្ថិភាពមនុស្ស និងសត្វ |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 07/08/2007 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | ប្រការ 17 |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | P61 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:18:24 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:18:24 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | អធិការកិច្ច |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសលេខ 334 ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យសុវត្ថិភាពចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្ម |
| លេខកូដ UN | 2300-Inspection requirement |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 11294 | -ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
| 11295 | - ផ្សេងទៀត |
| 11296 | - - មានជាតិសាច់ជ្រូក ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
| 11297 | - - ផ្សេងទៀត |
| 11298 | - នៃថ្លើមរបស់សត្វ |
| 11299 | - - -ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
| 11300 | - - - ផ្សេងទៀត: - - - -សាច់សុទ្ធ ឬសាច់ពន្លាត់ឆ្អឹងដោយវិធីមេកានិច |
| 11301 | - - - ផ្សេងទៀត: - - - - ផ្សេងទៀត |
| 11302 | - - - ការីមាន់ ក្នុងប្រអប់បិទជិត |
| 11303 | - - - ផ្សេងទៀត |