| ឈ្មោះ | ការតម្រូវអោយមានបិទស្លាកសម្រាប់ទឹកម្ទេស |
| ការពិពណ៌នា | ទឹកម្ទេសបានផលិតឬនាំចូលសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅក្នុងព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជាត្រូវអនុលោមទៅតាមស្តង់ដាររឧស្សាហកម្មនៃប្រទេសកម្ពុជា CS 0051-2003 |
| មតិយោបល់ | ដើម្បីការពារសុខភាពនិងសុវត្ថិភាពមនុស្សពីហានិភ័យនៅក្នុងផលិតផលម្ហូបអាហារ |
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 20/07/2005 |
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
| ឯកសារយោង | |
| លេខកូដបច្ចេកទេស | A31 |
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:17:08 |
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:17:08 |
| ស្ថានភាព | publish |
| ប្រភេទនៃវិធានការ | Labeling Requirement |
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | Prakas No. 530 on Industrial Standard Of Cambodia CS 0051-2003 “Chili Sauce” |
| លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
|---|---|
| 11572 | - - ទឹកម្ទេស |