| ឈ្មោះ | ការតម្រូវអោយមានបិទស្លាកសម្រាប់ទឹកខ្មេះ | 
| ការពិពណ៌នា | ទឹកខ្មេះផលិតឬនាំចូលសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅក្នុងព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជាត្រូវអនុលោមទៅតាមស្តង់ដាររឧស្សាហកម្មនៃប្រទេសកម្ពុជា CS 004-2003 ដែលផ្តល់នូវការតម្រូវវត្ថុធាតុដើម គ្រឿងបន្ថែមម្ហូបអាហារ សារធាតុវិចខ្ចប់រួច ការវេចខ្ចប់ ស្លាកសញ្ញាផលិតផល ការយកគំរូផលិតផល ការវាយតម្លៃលើអនុលោមភាព និងការធ្វើតេស្ត | 
| មតិយោបល់ | ដើម្បីការពារសុខភាពនិងសុវត្ថិភាពមនុស្សពីហានិភ័យនៅក្នុងផលិតផលម្ហូបអាហារ | 
| មានសុពលភាពចាប់ពី | 02/05/2003 | 
| មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 | 
| ឯកសារយោង | មាត្រា១ និង២ | 
| លេខកូដបច្ចេកទេស | A89 | 
| ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម | 
| ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:55 | 
| ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:55 | 
| ស្ថានភាព | publish | 
| ប្រភេទនៃវិធានការ | SPS Measures | 
| ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីការបង្កើតស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 004-2003 អំពីផលិតផលទឹកខ្មេះ | 
| លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition | 
 
    ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
| កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា | 
|---|---|
| 11666 | ទឹកខ្មេះ និងប្រភេទប្រហាក់ប្រហែលគ្នាដែលអាចហូបបាន ដែលបានមកពី អាស៊ីតអាសេទិច ។ |