ឈ្មោះ | ការតម្រូវអោយមានបិទស្លាកសម្រាប់ទឹកខ្មេះ |
ការពិពណ៌នា | ទឹកខ្មេះផលិតឬនាំចូលសម្រាប់ការប្រើប្រាស់នៅក្នុងព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជាត្រូវអនុលោមទៅតាមស្តង់ដាររឧស្សាហកម្មនៃប្រទេសកម្ពុជា CS 004-2003 ដែលផ្តល់នូវការតម្រូវវត្ថុធាតុដើម គ្រឿងបន្ថែមម្ហូបអាហារ សារធាតុវិចខ្ចប់រួច ការវេចខ្ចប់ ស្លាកសញ្ញាផលិតផល ការយកគំរូផលិតផល ការវាយតម្លៃលើអនុលោមភាព និងការធ្វើតេស្ត |
មតិយោបល់ | ដើម្បីការពារសុខភាពនិងសុវត្ថិភាពមនុស្សពីហានិភ័យនៅក្នុងផលិតផលម្ហូបអាហារ |
មានសុពលភាពចាប់ពី | 02/05/2003 |
មានសុពលភាពដល់ | 31/12/9999 |
ឯកសារយោង | មាត្រា១ និង២ |
លេខកូដបច្ចេកទេស | A89 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងឧស្សាហកម្ម និង សិប្បកម្ម |
ថ្ងៃបង្កើត | 2023-03-08 06:16:55 |
ថ្ងៃធ្វើបច្ចុប្បន្នភាព | 2023-03-08 06:16:55 |
ស្ថានភាព | publish |
ប្រភេទនៃវិធានការ | SPS Measures |
ច្បាប់ និងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ | ប្រកាសស្តីពីការបង្កើតស្តង់ដារឧស្សាហកម្មកម្ពុជា CS 004-2003 អំពីផលិតផលទឹកខ្មេះ |
លេខកូដ UN | 2180-Export Prohibition |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
កូដប្រព័ន្ធសុខដុមនីយកម្ម | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11666 | ទឹកខ្មេះ និងប្រភេទប្រហាក់ប្រហែលគ្នាដែលអាចហូបបាន ដែលបានមកពី អាស៊ីតអាសេទិច ។ |