ឈ្មោះ | តម្រូវការត្រួតពិនិត្យចំណីអាហារពីផលិតផលកសិកម្ម |
ការពិពណ៌នា | សកម្មភាពដែលទាក់ទងទៅនឹងការផលិត ការកែច្នៃបឋម ការនាំចូលនាំចេញ ការរក្សាទុក ឬ កំពុងធ្វើចរាចរត្រូវស្ថិតនៅក្រោមការត្រួតពិនិត្យដើម្បីផ្ទៀងផ្ទាត់ទៅនឹងកំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដើម្បីរកឱ្យឃើញនូវចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មណាដែលមាន ឬ គ្នានគុណភាព សុវត្ថិភាព។ កំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដែលធ្វើឱ្យចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មគ្នានសុវត្ថិភាពត្រូវបានកំណត់ក្នុងឧបសម្ព័ន្ធនៃប្រកាសនេះ ដោយអនុលោមតាមបទដ្ឋានអាស៊ាន និងតាមបទដ្ឋាននៃគណៈកម្មការម្ហូបអាហាររបស់អង្គការស្បៀងអាហារនិងកសិកម្មសហប្រជាជាតិ និងអង្គការសុខភាពពិភពលោក (Codex Alimentarius Commission-CAC)។ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីសុវត្ថិភាពមនុស្ស និងសត្វ |
Validity From | 07/08/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | ប្រការ 17 |
Technical Code | P61 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:18:24 |
Updated Date | 2023-03-08 06:18:24 |
Status | publish |
Measure Type | អធិការកិច្ច |
Legal/Regulation | ប្រកាសលេខ 334 ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យសុវត្ថិភាពចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្ម |
Un Code | 2300-Inspection requirement |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11454 | - -អាហារកែច្នៃដែលបានពីបន្ទះម្សៅអាហារធញ្ញជាតិដែលនៅមិនទាន់លីង |
11455 | - - ផ្សេងទៀត |
11456 | - ស្រូវសាលីប៊ុលហ្គ័រ |
11457 | - - អាហារកែច្នៃពីអង្ករ រួមទាំងបាយ |
11458 | - - ផ្សេងទៀត |
11459 | - នំប៉័ងក្រិសប៍ |
11460 | - នំប៉័ងខ្ញី និងនំប្រហាក់ប្រហែល |
11461 | - - - នំប៊ីស្គីផ្អែម គ្មានកាកាវ |
11462 | - - - នំប៊ីស្គីផ្អែម មានដាក់កាកាវ |
11463 | - - នំពុម្ព និង នំទ្រាប |