ឈ្មោះ | តម្រូវការត្រួតពិនិត្យចំណីអាហារពីផលិតផលកសិកម្ម |
ការពិពណ៌នា | សកម្មភាពដែលទាក់ទងទៅនឹងការផលិត ការកែច្នៃបឋម ការនាំចូលនាំចេញ ការរក្សាទុក ឬ កំពុងធ្វើចរាចរត្រូវស្ថិតនៅក្រោមការត្រួតពិនិត្យដើម្បីផ្ទៀងផ្ទាត់ទៅនឹងកំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដើម្បីរកឱ្យឃើញនូវចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មណាដែលមាន ឬ គ្នានគុណភាព សុវត្ថិភាព។ កំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដែលធ្វើឱ្យចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មគ្នានសុវត្ថិភាពត្រូវបានកំណត់ក្នុងឧបសម្ព័ន្ធនៃប្រកាសនេះ ដោយអនុលោមតាមបទដ្ឋានអាស៊ាន និងតាមបទដ្ឋាននៃគណៈកម្មការម្ហូបអាហាររបស់អង្គការស្បៀងអាហារនិងកសិកម្មសហប្រជាជាតិ និងអង្គការសុខភាពពិភពលោក (Codex Alimentarius Commission-CAC)។ |
មតិយោបល់ | ដើម្បីសុវត្ថិភាពមនុស្ស និងសត្វ |
Validity From | 07/08/2007 |
Validity To | 31/12/9999 |
Reference | ប្រការ 17 |
Technical Code | P61 |
ទីភ្នាក់ងារ | ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ |
Created Date | 2023-03-08 06:18:24 |
Updated Date | 2023-03-08 06:18:24 |
Status | publish |
Measure Type | អធិការកិច្ច |
Legal/Regulation | ប្រកាសលេខ 334 ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យសុវត្ថិភាពចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្ម |
Un Code | 2300-Inspection requirement |
ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។
លេខកូដ HS | ការពិពណ៌នា |
---|---|
11464 | - -មិនមានបន្ថែមនូវស្ករ ទឹកឃ្មុំ ស៊ុត ខ្លាញ់ ហ្វ្រូម៉ា ឬផ្លែឈើ |
11465 | - - ផ្សេងទៀត |
11466 | - - នំំប៊ីស្គីធំមិនផ្អែម |
11467 | - - នំប៊ីស្គីមិនផ្អែមដទៃទៀត |
11468 | - - នំខេក |
11469 | - - នំប៉ាស្ដ្រី |
11470 | - -គ្រឿងផ្សំរបស់អ្នកដុតនំដែលគ្មានជាតិម្សៅ |
11471 | - -សម្បកថ្នាំនិងផលិតផលស្រដៀងនេះនៃប្រភេទសមស្របសម្រាប់ប្រើ ក្នុងឱសថសាស្រ្ត |
11472 | - - នំស្តើងៗ បន្ទះធ្វើពីម្សៅអង្ករសម្រាប់រុំ និងផលិតផលស្រដៀងគ្នា |
11473 | - - ផលិតផលអាហារដែលស្រួយឈ្ងុយឆ្ងាញ់ផ្សេងទៀត |