ឈ្មោះ តម្រូវការត្រួតពិនិត្យចំណីអាហារពីផលិតផលកសិកម្ម
ការពិពណ៌នា សកម្មភាពដែលទាក់ទងទៅនឹងការផលិត ការកែច្នៃបឋម ការនាំចូលនាំចេញ ការរក្សាទុក ឬ កំពុងធ្វើចរាចរត្រូវស្ថិតនៅក្រោមការត្រួតពិនិត្យដើម្បីផ្ទៀងផ្ទាត់ទៅនឹងកំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដើម្បីរកឱ្យឃើញនូវចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មណាដែលមាន ឬ គ្នានគុណភាព សុវត្ថិភាព។ កំរិតអតិបរមាសំណល់នៃសារធាតុបង្កគ្រោះថ្នាក់ដែលធ្វើឱ្យចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្មគ្នានសុវត្ថិភាពត្រូវបានកំណត់ក្នុងឧបសម្ព័ន្ធនៃប្រកាសនេះ ដោយអនុលោមតាមបទដ្ឋានអាស៊ាន និងតាមបទដ្ឋាននៃគណៈកម្មការម្ហូបអាហាររបស់អង្គការស្បៀងអាហារនិងកសិកម្មសហប្រជាជាតិ និងអង្គការសុខភាពពិភពលោក (Codex Alimentarius Commission-CAC)។
មតិយោបល់ ដើម្បីសុវត្ថិភាពមនុស្ស និងសត្វ
Validity From 07/08/2007
Validity To 31/12/9999
Reference ប្រការ 17
Technical Code P61
ទីភ្នាក់ងារ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
Created Date 2023-03-08 06:18:24
Updated Date 2023-03-08 06:18:24
Status publish
Measure Type អធិការកិច្ច
Legal/Regulation ប្រកាសលេខ 334 ស្តីពីការត្រួតពិនិត្យសុវត្ថិភាពចំណីអាហារនៃផលិតផលកសិកម្ម
Un Code 2300-Inspection requirement
តើ​អ្នក​មាន​សំណួរ​មែនទេ?

ប្រសិនបើអ្នកមានសំណួរណាមួយ សូមទាក់ទងមកយើងខ្ញុំ។

This measure applies to commodity/s


លេខកូដ HS ការពិពណ៌នា
11474 - - ផ្សេងទៀត
11475 - ត្រសក់ និងក្ដឹបត្រសក់
11476 - - ខ្ទឹមបារាំង
11477 - - ផ្សេងទៀត
11478 - -ចម្អិនដោយឡែកពីការចំហុយ ឬស្ងោរ
11479 - - ផ្សេងទៀត
11480 - - ទឹកប៉េងប៉ោះខាប់ៗ
11481 - -ម្សៅប៉េងប៉ោះ
11482 - - ផ្សេងទៀត
11483 -ផ្សិតប្រភេទអាហ្គារិគុស
Next Entries
Old Entries